Het is altijd van belang om goed voor jezelf te zorgen.

Gezonde pure voeding zonder onnodige toevoegingen, goed slapen, ontspannen, stress verminderen, bewegen, sociale contacten en zingeving in je leven zijn belangrijk in een gezonde leefstijl. Je zal gaan merken dat je beter in je vel gaat zitten wanneer je hiermee aan de slag gaat. Ik help je hier graag bij als jouw persoonlijk coach! Wat is jouw doel?

Ieder mens is uniek, daarom is mijn coaching persoonlijk, vertrouwelijk en op maat.

Mijn verhaal

Hallo, mijn naam is Nikky Kivits. Ik woon in Waalwijk, ben getrouwd en werk part-time als zelfstandig vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik een leuke part-time job bij een bedrijf in Tilburg.
In 2016 heb ik, na een lange periode als management assistent te hebben gewerkt de omscholing in gang gezet naar het begeleiden van mensen op gebied van vitaliteit. Met de nodige levenslessen, de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en interesse in begeleiding bij vitaler ouder worden, begon ik met de opleiding Seniorencoach bij Sonnevelt Opleidingen B.V. Thema’s die hier voorbij komen zijn o.a. zingeving, verlies, eenzaamheid, vitaliteit, eigen regie en kracht, familiegesprek.
Met mooie plannen voor nieuwe activiteiten ging ik op weg.

Borstkanker

In 2017 werd ik helaas geconfronteerd met diagnose hormonale borstkanker. Gelukkig was het niet uitgezaaid. Hierna ben ik, naast de behandelingen, aan de slag gegaan met leefstijlaanpassingen.

Trainer Hormoonfactor

In 2019 heb ik de supergave opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman bij Sonnevelt Opleidingen gedaan.

Het is de kers op de taart van informatie die ik zocht voor mijn eigen gezondheidsperikelen. En ik leer nog steeds bij en ik help je graag met mijn kennis en coaching. Want ik gun iedereen een betere leefstijl, meer welzijn en welbevinden. Ik ben graag een ambassadeur van De Hormoonfactor.

Stress en burn-out coach

Na de opleiding over de hormoonbalans, wilde ik meer wilde weten over stress. De stressfactor in je leven hangt samen met je vitaliteit, je immuunsysteem, je weerstand, je gewicht. Chronische stress heeft veel invloed op alle aspecten van het leven. Daarom heb ik de opleiding tot Stress en burn-out coach gevolgd in 2021/2022.

Mental coach

In 2022 heb ik aansluitend de opleiding tot mental coach gevolgd. Dit alles zorgt ervoor dat ik goed beslagen ten ijs kom als Vitaliteitscoach.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige ben ik – ondersteund door mijn opleidingen – in staat om mij goed in te leven in het verhaal van anderen die last hebben van stress en ongezonde leefstijl en de daarbij voorkomende lichamelijke, emotionele en mentale klachten en de wens hebben om andere keuzes te maken.

Tijdens mijn coaching laat ik mijn eigen verhalen voor wat ze zijn. Ik ben er voor jou, en alles is er op gericht dat jij tot inzichten komt, waar je weer mee verder kan in een leven met meer vitaliteit, levensgeluk en tevredenheid.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Nikky Kivits