“Dit gaat over integrale leefstijlverbeteringen, zeker niet over het volgen van een dieet.”

Werkwijze

 • Kennismaking per telefoon
 • Analyse voedingspatroon
 • Intakegesprek á 1,5 uur:
  • Anamnese huidige leefstijl
  • Hormonale anamnese
  • Stress inventarisatie
  • Eerste aanbevelingen
 • Drie coachgesprekken á 1 uur met coaching op brede leefstijl en advies over voeding, boodschappen, koken, planning en beweging.

Een betere hormoonbalans = meer vitaliteit!

Aanbieding totaal Coaching traject € 350

Ik bied hormooncoaching alleen in een pakketvorm aan (met een korting op de totaalprijs t.w.v. € 35), omdat je dan verzekerd bent van een gedegen follow up, zoals het bespreken waar je tegenaan loopt en het daadwerkelijk implementeren van verbeteringen. Oefening baart kunst.

Dit traject kan verlengd worden, wanneer je dat wenst. De losse prijs voor een gesprek is € 70. Voor reiskosten buiten Waalwijk breng ik € 0,25 /km in rekening.

Hormooncoaching draagt bij aan het verbeteren van de hormoonbalans, de ‘hormoonhuishouding’ waardoor je beter in je vel komt. Ons lichaam heeft een geniaal systeem waar hormonen samenwerken met ons centrale zenuwstelsel. Dit luistert heel nauw. Hierop is o.a. onze voortplanting gestoeld, de menstruatiecyclus en de overgang. Het bepaalt ook of je schildklier goed werkt, je slaap-waakritme in orde is, je ‘honger’ en verzadiging in balans is, of je emotioneel in balans bent, of je helder kan denken, voldoende conditie hebt, of je aankomt of afvalt, etc. Een goede hormonale balans is dus essentieel om optimaal te functioneren.
Verkeerde voeding, chronische stress, te weinig beweging, weinig zingeving, gemis aan ondersteunende contacten en een mindset die belemmert, is allemaal van invloed op de balans.
Wanneer je jezelf beter leert kennen, neem je waar wanneer het ergens niet goed verloopt. Dat kunnen best vage klachten zijn. Fysieke, mentale en emotionele klachten zijn een signaal aan ons. Tijd om dat eens onder de loep te nemen en naar je signalen te leren luisteren.

Als jouw hormooncoach kijk ik samen met jou naar je gezondheid, je leefstijl, je klachten en wat er vervolgens op brede schaal, stapje voor stapje verbeterd kan worden op een natuurlijke manier en op maat gesneden voor jou persoonlijk. Ieder mens is uniek. Dus alle aandacht gaat uit naar jou tijdens onze gesprekken. Dit is jouw persoonlijke tocht.

En, je kunt heus nog wel eens wat zondigen anders hou je het niet vol ;).

Geef jezelf (of een ander) dit kado!
E-mail naar inbalansdoorleefstijl@gmail.com !